Jom Shopping

Klik Sini

Sunday, 7 July 2013

Segmen Kenalan Ramadhan by Cik Ummi

Hi Guys..Segmen pertama yang Milo join sepanjang tahun 2013.Mana taknya 2013 baru 1 entry di update.itu pun hari ini dan segmen nie entry kedua.Hahaha rajin tak Milo? tersangat la rajinya melihat blog bukan.Bukan tak berkesempatan,milo lupa password blog nie.terlampau banyak sangat email yang perlu Milo ingat passwordnya.
okey..straight to the point' cer pandang banner cute miut kat atas tu..comey bukan..hah " segmen kenalan Ramdhan by Cik Ummi"..Jadi tujuannya adalah untuk berkenalan dengan sesama blogger yang berada di Malaysia je gamaknya..Luar negara??hmm kena tanya tuan empunya segmen ya :)
Milo ucapkan SALAM PERKENALAN buat blogger2 yang sudi singgah di blog ini sekaligus sudi2kan lah klik button follower di sebelah kanan tu ye.. :).Dan Milo akan terjah balik korang tak kira lah korang follow Milo ke idak..Janji Ikhlas berkawan.
Jom tunggu apa lagi..semarakkan segmen Cik Ummi :))

3 comments:

  1. selamat bersegmen
    yumida follower ke 100

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEEAYYY follower ke 100.hahah apedaaa jakun la.org lain dan beriban milo oiii.btw thanks kak yumida atas kesudian ini .

      Delete
  2. salam ramadhan . .
    selamat beramal di bulan mulia ini .
    singgah sini dri segmen sme :)

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

    ReplyDelete

awak komen la sikit.1 pun jadilah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...